Opintomatka Yhteiskunnallisesti vaikuttava hevostalous -seminaariin 15.-16.11.2018

Hevostalouden opintomatka 

Kiinnostaako sinua hevosalan ajankohtaisseminaari? Valtakunnallinen Uudistuva hevostalous -hanke järjestää loppuseminaarin, johon Hevosvoimia hevosurheilukeskukseen -hanke on osallistumassa. 

Jos olet hevosalan harrastaja, ammattilainen, yrittäjä, kehittäjä tai muuten HeHe-hankkeen ja Konginkankaan hevosurheilukeskuksen sidosryhmää, ilmoittaudu opintomatkalle! Lähdemme Äänekoskelta to 15.11. noin klo 15 ja palaamme pe 16.11. noin klo 20. Matka on ilmainen, muttei sisällä ruokailuja.

Ilmoittaudu 

Yöpymistä ja bussikyytiä varten ilmoittautumiset projektipäällikölle viimeistään 12.10.! Koska matka sisältää yöpymisen, ikäraja on 18 vuotta. Ilmoittaudu outi.raatikainen at aanekoski.fi tai 040 1951230, kiitos. Ilmoitus on sitova mm. hotellivarauksen vuoksi. 


MATKAN ALUSTAVA OHJELMA 

To 15.11. klo 15 Äänekosken kaupungintalolta. 

Matkalla tutustumme MENNALAN RATSUTILAN toiminaan ja varsinkin maneesiin Saakoskella. www.ratsutila.com Mennalan Ratsutila 

Nopeille varaajille majoittuminen Tampereen kylpylään ja jos hotelli täyttyy, jälki-ilmoittautuneille lähistölle. Omaa aikaa esim. kylpylään. Kylpylä ja saunaosasto ovat auki klo 8.30–20.30. Holiday Club Tampereen Kylpylä 

Pe 16.11. Seminaari-ilmoittautuminen klo 9.15 ja tutustumista toimijoiden infopisteisiin, avaussanat klo 10. Seminaari loppuu klo 15.30. Ennen kotiin lähtöä tutustuminen Valjaspuodin outletiin www.valjaspuoti.com Valjaspuoti. Paluu Äänekoskelle viimeistään klo 20. 

Ohjelma tarkentuu myöhemmin. Muutokset mahdollisia! Matka on myös Facebookissa - ajankohtaisia asioita tiedotetaan sitä kautta. 

Opintomatkan järjestää Hevosvoimia hevosurheiluun -hanke. 

Takaisin »