Maneesi-opintomatka 15.6.

millainen Maneesi Konginkankaan hevosurheilukeskukseen 

Tervetuloa Maneesiopintomatkalle pe 15.6.2018! 

Toivotamme tervetulleiksi kaikki hevostoiminnan, Konginkankaan ja Konginkankaan hevosurheilukeskuksen kehittämisestä kiinnostuneet!

Konginkankaan hevosurheilukeskukseen suunnitellaan parhaillaan maneesia, joka mahdollistaisi mahdollisimman monipuolista toimintaa. Käymme päiväseltään Etelä-Pohjanmaalla tutustumassa muutamiin erilaisiin maneeseihin. 


ALUSTAVA AIKATAULU

Klo 7.45 lähtö Äänekoskelta 

Klo 10-11 Lehtimäen opisto. Lehtimäen opisto on Suomen ainoa erityiskansanopisto, joka on tarkoitettu erityistä tukea ja ohjausta tarvitseville nuiorille ja aikuisille. Opistolla on SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu, jolla on käytössä vuonna 1991 valmistunut 20x60 m maneesi, johon tutustumme erityisesti erityisryhmien kannalta. 

Klo 12 Seinäjoki, omakustanteinen lounas

Klo 13 Manunkylän ratsutalli, Nurmo 
Manunkylän talli rakensi 2014 vanhan tilalle uuden, räätälöidyn maneesiin kokonaan puusta. Maneesin ratsastusala on 22 × 60 metriä. Siinä on katsomo sekä keittiöllä varustettu lämmin kerhotila, josta voi seurata ratsuja ikkunoista.

Klo 15 Keskikylän ratsastuskeskus, Jalasjärvi 
Keskuksen omistaa Keskikylän Kyläyhdistys ry. Kyläyhdistys oman rakentanut ja pyörittää n. 25 x 50 m:n kokoista ratsastusmaneesia. Kuulemme kylän toiminnasta ja erityisesti siitä, miten kyläyhdistys päätyi rakennuttamaan ja pyörittämään maneesia ja miten on mennyt. 

Klo 16 kahvit keskikyläläisten kanssa Juustoportilla 

Klo 20 Äänekoskella 


Osallistuminen 

Osallistumismaksua ei peritä, vaan hanke kustantaa matkan. Hanke ei kustanna ruokailuja. 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset 
Outi Raatikainen, projektipäällikkö
Puh. 040 1951230 
Sähköposti outi.raatikainen at aanekoski.fi 

Opintomatkan järjestää Ääneseudun Kehitys Oy:n hanke, jota toteutetaan yhteistyössä Ala-Keiteleen Hevosystäväinseuran, Ääneseudun Ratsastajien ja Konginkankaan kyläyhdistyksen kanssa. Hevosvoimia hevosurheilukeskukseen -hanke koordinoi eri toimintoja Hevosurheilukeskuksen synnyttämiseksi ja etsii uusia yhteistyökumppaneita, yrittäjiä ja sijoittajia.  

Hanke on saanut rahoitusta EU:n maaseuturahastosta

 

Takaisin »