Äänekoski 2018 matkailijan palvelukartta julkaistu

 

ÄÄNEKOSKEN matkailijan PALVELUKARTTA 2018

Tänä kesänä Äänekoskella vie­railee jopa 100 000 ihmistä, jotka eivät ole käyneet täällä aiemmin. Haluamme tuoda Äänekosken palvelut heidän ulottuvilleen. Siksi teimme palvelu­kartan. Kartta on ilmainen ja sitä saa mm. kaikista Äänekosken matkailuinfoista. 

Palvelukartassa ovat sekä Äänekosken, Suolahden, Sumiaisten ja Konginkankaan taajamakartat että tiekartta, jolloin kartalla näkyy koko Äänekoski. 

Yritysten ja yhteisöjen palveluiden lisäksi kartalta löytyy kaupungin matkailuun liittyviä palveluita, uimarannat, frisbeegolfradat ym. 

Julkaisuaika: Huhtikuu 2018. 

Julkaisijat: Äänekosken kaupunki, Ääneseudun Kehitys Oy ja Äänekosken maaseutumatkailuhanke. 

Voimassaoloaika: kevät 2019. Osa kartan tiedoista voi vanheta jo ennen sitä. Oikeus muutoksiin pidätetään.  

Jakelu: Karttoja on jaossa kaikissa Äänekosken matkailuinfoissa sekä useissa paikkakunnan yrityksissä. Tilaukset matkailuinfoihin ym. sähköpostitse matkailu (at) aanekoski.fi. Isommat määrät voi noutaa Äänekosken kaupungintalolta. 

 

Klikattava paperi - Clickable Paper 

Palvelukartta on interaktiivinen. Klikattavia ilmoituksia voi avata älykännykällä ja päätyä suoraan palvelun kotisivulle tai vaikkapa varaussivulle.

Kartan käyttäjä lataa ilmaisen ohjelman älykännykkään, osoittaa kameralla ilmoitusta ja saa kännykkäänsä suoraan valitut sivut.

Kartassa on ohjeistus, kuinka linkkiä käytetään. Sovellus toimii iOS- ja Android-laitteilla. 

 

Lisätietoja

Outi Raatikainen, Äänekosken maaseutumatkailuhanke/Ääneseudun Kehitys Oy, puh. 040 1951230.

         

 

                                              

Takaisin »